Despre noi

Suntem în piață de peste 25 ani și avem experienta în consultanță pentru implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management. De-a lungul timpului, am ajutat peste 20 de afaceri să implementeze diferite sisteme de management și să se certifice.

De ce să lucrezi cu noi?

Experiența și competența noastră

Avem o vastă experiență în domeniul implementării și îmbunătățirii standardelor de management, în diferite industrii. Mai mult, expertiza este datorată și experienței efective de muncă în diverse poziții de management. Considerăm că mereu este loc de îmbunătățiri și optimizări, chiar și atunci când lucrurile par să meargă bine.

Personalizarea soluțiilor la nevoile tale

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi și cerințe unice, în funcție de mărime, clienți, industrie și alți factori. Prin urmare, vom lucra îndeaproape cu tine pentru a înțelege specificul afacerii tale, riscurile asociate și obiectivele pe care le ai în ceea ce privește sistemul de management pe care dorești să îl implementezi. Bazându-ne pe aceste informații, vom dezvolta și implementa soluții adaptate nevoilor tale specifice.

Sprijin pe parcursul procesului

Implementarea sistemelor de management poate fi un proces complex și provocator. Vom fi alături de tine pe tot parcursul acestuia, și îți vom oferi sprijin începând de la evaluarea inițială și până la certificarea finală. Te vom ajuta cu sfaturi și resurse necesare pentru a facilita implementarea cu succes a standardului și pentru a asigura respectarea tuturor cerințelor acestuia.

Abordarea integrată a managementului

Avem expertiză în abordarea integrată a managementului, care constă în implementarea simultană a mai multor standarde de management, cum ar fi ISO 9001 (calitate), ISO 14001 (mediu) și ISO 45001 (sănătate și securitate ocupațională). Dacă afacerea ta dorește să implementeze mai multe standarde, putem dezvolta un plan integrat și coerent, astfel încât să poți obține beneficii sinergice și să optimizezi eforturile de implementare.

Succesul în obținerea certificării

Obiectivul nostru final este de a te ajuta să obții certificarea în sistemul de management dorit. Lucrăm cu tine pentru a ne asigura că toate cerințele standardului sunt îndeplinite și că sistemul de management este funcțional și eficient. Vom pregăti organizația pentru auditul de certificare și vom oferi suport pe tot parcursul procesului de certificare.

Contactează-ne

Dacă dorești să afli mai multe despre cine suntem și cum lucrăm, ne poți contacta la

  • telefon: 0724 041 498
  • email: contact@becoprod.ro